Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Let op: we vertonen slechts enkele voorstellingen!

Terwijl Lord Voldemort zijn greep op zowel de Muggle- als tovenaarswereld verscherpt, zoeken Harry en Dumbledore naar een manier om Voldemort voorgoed uit te schakelen Lord Voldemort krijgt zowel de toverwereld als de Mugglewereld steeds meer in zijn greep en Zweinstein is niet meer het veilige toevluchtsoord van vroeger.

Harry vermoedt dat zelfs in het kasteel gevaar dreigt, maar Dumbledore heeft daar weinig aandacht voor; hij vindt het belangrijker om Harry voor te bereiden op de eindstrijd die steeds dichterbij komt. Ze werken samen aan een manier om de verdediging van Voldemort te doorbreken.

Hiervoor neemt Dumbledore zijn oude vriend en collega Horace Slughorn in dienst, die mogelijk cruciale informatie achterhoudt.

Aan de vooravond van de beslissende strijd maken Harry, Ron, Hermoine en hun klasgenoten kennis met de wereld van de romantiek. Er hangt liefde in de lucht, maar de vijand ligt op de loer. Zal Hogwarts ooit nog hetzelfde zijn?

Alle acht verfilmingen van de populaire boekenreeks over Harry Potter zijn deze zomer bij ons te zien:

Vanaf 6 augustus: The Deadly Hallows – Part 1 en Part 2. Reserveren kan vanaf maandag 3 augustus.HP6Poster_132391081447476095_big.jpg

Genre
Avontuur, Drama, Fantasy

Productiejaar
2009

Lengte
2:51 (incl. 10 min. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

  • harrypotterhalfbloodprincebigstill_132391081536343261_big.jpg