Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Nieuws

Je bezoek aan Movie Unlimited Kampen

Helaas moeten wij vanaf zondag 19 december, op besluit van de overheid, onze deuren (nogmaals) sluiten. Wij hopen je vanaf 15 januari 2022 weer te mogen verwelkomen met de allerleukste films!

We begrijpen dat er vragen zijn over bepaalde onderwerpen. Via dit bericht hopen we (enkele) vragen te beantwoorden. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je mailen naar onze klantenservice (klantenservice@mubioscopen.nl). Houd onze pagina’s in de gaten voor updates.

 • Reeds gekochte tickets
  Reeds gekochte (online) tickets worden geannuleerd en het aankoopbedrag hiervan zal worden teruggestort. Ook als de tickets volledig of deels via een Nationale Bioscoopbon/Tegoedbon zijn betaald, wordt het volledige bedrag teruggestort op de bank. Wanneer je tickets aan de kassa hebt gekocht, willen wij je vragen te mailen naar onze klantenservice.

 

 • Movie Unlimited Pas
  We werken aan een passende oplossing om MU-pashouders te compenseren voor deze vervelende situatie, zij ontvangen deze week bericht. Mocht je andere vragen hebben over je Movie Unlimited Pas, dan kun je mailen naar mupas@mubioscopen.nl.

 

 • Tegoedbonnen
  Heb je een Movie Unlimited voucher of tegoedbon met een vervaldatum die valt in de sluitingsperiode van de bioscoop? Dan wordt deze datum uiteraard verlengd. Vanaf het moment dat Movie Unlimited Bioscopen weer opengaat, heb je drie maanden om jouw favoriete film alsnog te bekijken. Mocht de situatie langer aanhouden, dan zal er opnieuw gekeken worden naar een passende oplossing.

 

 • Verwachtprogramma
  Hoe het filmprogramma eruit gaat zien wanneer Movie Unlimited Bioscopen haar deuren weer mag openen, is helaas nog erg onzeker. De verwachting is dat wij het filmprogramma weer oppakken waar het is geëindigd.

We willen jou als gast bedanken voor je vertrouwen en begrip. Laten we goed op elkaar passen en elkaar een hart onder de riem steken. En laten we samen uitkijken naar het moment dat we weer samen kunnen komen bij jouw favoriete bioscoopfilm.

Team Movie Unlimited Bioscopen