Terug

Make-Over Kampen


Get ready for a great Movie Experience!

Sinds de heropening op zaterdag 5 juni betreden bezoekers van Movie Unlimited Kampen een ‘gloednieuwe’ bioscoop. Het filmtheater heeft namelijk recent een Make-Over ondergaan. Met deze verbouwing heeft de bioscoop een unieke en luxe 'look and feel' gekregen.

Het verschil in sfeer is te zien zodra je over de rode loper door de deuren naar de foyer binnenloopt.  De mix van industriële en art-deco motieven is overal in de bioscoop terug te zien. Met zichtbare houten elementen, diepzwart en levendig goud heeft de bioscoop een moderne uitstraling gekregen.

Ook de bar heeft een flink upgrade gekregen en is van allerlei filmsnacks voorzien. “Wij maken elke dag verse popcorn. Het moet écht naar popcorn ruiken”, zo vertelt directeur Wendy Vogelzang.

De Bioscoop vindt comfort heel belangrijk en wil haar bezoekers een luxe-ervaring geven. De nieuwe bioscoopstoelen verbeteren de kijkervaring op het grote scherm. "We zijn verheugd om onze gasten te verwelkomen om te ontspannen en te genieten van het beste filmentertainment op het grote witte doek!", vertelt Vogelzang.

Daarnaast staat de bioscoop voor persoonlijke benadering. “We willen de gasten graag in de watten leggen“, vult de bedrijfsleider van de bioscoop, Jimmy Telman, aan. Naast de bestaande Love Seats, zijn in alle zalen van Movie Unlimited Kampen nu óók zogenoemde ‘Sofabedden’ geplaatst; lekker knus met z’n tweetjes op een loungebank van een film genieten. Deze sofabedden zijn voorzien van een fluweelzachte bekleding, kussens en zelfs een ‘nachtkastje’ waar je je drankjes en snacks op kunt zetten. “Kortom,” zo laat Telman weten, “een filmavond bij Movie Unlimited Kampen is een geweldige filmervaring”!

De bioscoop heeft afgelopen weekend al positieve feedback onthaald naar aanleiding van de make-over. "Het is tot nu toe echt goed ontvangen. Mensen zijn enthousiast over een plek waar ze voor, tijdens en na een film kunnen genieten”, vult Vogelzang aan. Het geeft een extra dimensie aan een magisch bezoek aan een andere wereld. En met het uitgebreide filmprogramma is er voor ieder wat wils!