Nieuws

Specials!


Zondag 26 november vertonen we weer een gezellige Kleuterbios met Nickelodeon Jr`s Paw Patrol, Rusty Rivets en Nella de Ridderprinses. Kleuterbios vertoont voor kinderen van 3 tot 6 jaar de allerleukste kinderfilms, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en het geluid wat zachter staat.

 

Tijdens de Ladies Night van woensdag 29 november geniet je, naast een gezellig surprise programma, van de Nederlandse Komedie 'Gek van Geluk'. Plien van Bennekom kruipt in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen.

 

Zondag 3 december vertonen we weer een gezellige Kleuterbios. Dit keer met Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer. Aanvang vanaf 10:00 uur. Start film om 10:30 uur. Ieder kind krijgt een kleurplaat én een diploma filmkijken.

 

Woensdag 20 december vertonen we tijdens onze gezellige Ladies Night (mét surprise programma) de Nederlandse film 'Huisvrouwen Bestaan Niet'. In deze komedie worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren.

 

Op woensdag 7 én donderdag 8 februari 2018 kun jij tijdens de Ladies Night genieten van een ‘spannend’ avondje uit met vriendinnen én van de film Fifty Shades Freed. Let op: er kunnen (voorlopig) geen tickets worden gereserveerd voor deze voorstelling. Wél kunnen tickets online of aan de kassa worden gekocht!

 

Volg ons