Nieuws

Specials!


Voor onze kleinste bezoekers vertoont Movie Unlimited de leukste kinderfilms tijdens de Kleuterbios. En op zondag 22 oktober keren we samen terug met Walt Disney Studios, terug naar het Honderd Bunderbos van ‘Winnie de Poeh’ (2011).

 

Botoks vertelt de verhalen van verschillende mannen en vrouwen die in een ziekenhuis werken waar iedere dag bloed, zweet en tranen vloeien.

Alleen op zondag 22 oktober (15:30 uur) en dinsdag 24 oktober (21:00 uur) bij ons te zien.

 

Wees maandag 23 oktober (19:30 uur)  getuige van een ongelofelijke live show met muziek uit Hans Zimmer’s ongeëvenaarde carrière, versterkt door een meeslepende lichtshow en audioproductie. Van Pirates of the Caribbean en The Lion King tot The Dark Knight en Inception!

 

Pokémon de Film: Ik Kies Jou! vertelt het verhaal van Ash & Pikachu, hun eerste ontmoeting en de avonturen die ze meemaken tijdens hun zoektocht naar de legendarische Ho-Oh. Let op: alleen te zien op zondag 5 en woensdag 8 november!

 

Tijdens de Ladies Night van woensdag 29 november geniet je, naast een gezellig surprise programma, van de Nederlandse Komedie 'Gek van Geluk'. Plien van Bennekom kruipt in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen.

 

Woensdag 20 december vertonen we tijdens onze gezellige Ladies Night (mét surprise programma) de Nederlandse film 'Huisvrouwen Bestaan Niet'. In deze komedie worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren.

 

Volg ons