Route

De bioscoop is op verschillende manieren te bereiken!

 

 

Movie Unlimited is gevestigd aan de Hofstraat aan het horecaplein De Plantage.

Openbaar vervoer

Vanaf het NS station Kampen steekt u de stadsbrug (IJssel) over. Bij de stoplichten steekt u de weg over en loopt u rechtdoor via de Vispoort het horecaplein de Plantage op. U loopt dan praktisch tegen onze bioscoop aan.

Met de auto


Vanaf de N50
Vanaf de N50 neemt u afslag 32 Kampen/Dronten/Lelystad om vervolgens de Flevoweg op te gaan. De Flevoweg volgt u helemaal tot u niet meer verder kunt. Op dat punt slaat u rechtsaf de Burgwal in. Hier kunt u tegen betaling parkeren aan de gracht. Vanaf de Burgwal loopt u de binnenstad in om uit te komen op het horecaplein de Plantage.

Vanaf de N307
Vanaf de N307 blijft u de Flevoweg volgen zodra u Kampen binnenrijdt. De Flevoweg volgt u helemaal tot u niet meer verder kunt. Op dat punt slaat u rechtsaf de Burgwal in. Hier kunt u tegen betaling parkeren aan de gracht. Vanaf de Burgwal loopt u de binnenstad in om uit te komen op het horecaplein de Plantage.Parkeren in de buurt

Parkeren tegen betaling is mogelijk aan de Burgwal in de binnenstad. Dit is aan de gracht. Op loopafstand van de binnenstad liggen 3 grote parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren. De loopafstand naar het centrum is beperkt. Deze gratis parkeerplaatsen zijn tegenover het NS-station Kampen en aan het Burgemeester Berghuisplein. De parkeerplaats Buitenhaven is tijdelijk buiten gebruik.

Gegevens voor het navigatiesysteem
NS Station Kampen
Stationsplein 1
Kampen