Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Route

De bioscoop is op verschillende manieren te bereiken!


 

Movie Unlimited is gevestigd aan de Hofstraat aan het horecaplein De Plantage.

Openbaar vervoer

Vanaf het NS station Kampen steek je de stadsbrug (IJssel) over. Bij de stoplichten steek je de weg over en loop je rechtdoor via de Vispoort het horecaplein de Plantage op. Je loopt dan praktisch tegen onze bioscoop aan.

Met de auto


Vanaf de N50
Vanaf de N50 neem je afslag 32 Kampen/Dronten/Lelystad om vervolgens de Flevoweg op te gaan. De Flevoweg volg je helemaal tot je niet meer verder kunt. Op dat punt sla je rechtsaf de Burgwal in. Hier kun je tegen betaling parkeren aan de gracht. Vanaf de Burgwal loopt u de binnenstad in om uit te komen op het horecaplein de Plantage.

Vanaf de N307
Vanaf de N307 blijf je de Flevoweg volgen zodra je Kampen binnenrijdt. De Flevoweg volg je helemaal tot je niet meer verder kunt. Op dat punt sla je rechtsaf de Burgwal in. Hier kun je tegen betaling parkeren aan de gracht. Vanaf de Burgwal loopt u de binnenstad in om uit te komen op het horecaplein de Plantage.


Parkeren in de buurt

Parkeren tegen betaling is mogelijk aan de Burgwal in de binnenstad. Dit is aan de gracht. Op loopafstand van de binnenstad liggen 3 grote parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren. De loopafstand naar het centrum is beperkt. Deze gratis parkeerplaatsen zijn tegenover het NS-station Kampen en aan het Burgemeester Berghuisplein. De parkeerplaats Buitenhaven is tijdelijk buiten gebruik.

Gegevens voor het navigatiesysteem
NS Station Kampen
Stationsplein 1
Kampen